195 rezultate Filtre (0) Ordonare Aplica filtrele
Filtre active:

    Pret

    De la:  pana la: 

    Nr. de procesoare incluse

    • Pret crescator
    • Pret descrescator
    • Dupa nume A la Z
    • Dupa nume Z la A
    • Cele mai noi
    • Cele mai vandute

    Workstation Refurbished

    Arata 31 - 45 din 195 produse

    De ce Workstation Refurbished?

    Un workstation refurbished este alegerea profesionistilor din diverse domenii de acvtivitate care vor performanta bruta si procesarea rapida a taskurilor. O statie grafica refurbished spre deosebire de una second hand ofera garantie de 3 ani cu posibilitate de extindere pana la 5 ani. De asemenea, refurbished workstation in comparatie cu versiunea noua, ofera un raport calitate pret imbatabil, beneficiand de aceeasi putere de procesare cu o investitie redusa cu pana la 50%. Alege refurbished, alege Server-Config.ro!

    Statie grafica refurbished

    Un workstation este un calculator special configurat pentru taskuri tehnice si extrem de solicitante din numeroase industrii. Workstation este prin traducere o statie de lucru (work station) sau statie grafica, un calculator mult mai puternic si performant decat obisnuitele calculatoare personale.

    De la inceputul anilor 1990 cand animatiile 3D prindeau contur, au aparut si primele statii grafice profesionale in piata. De atunci si pana in prezent, marii producatori de calculatoare dezvolta si inoveaza sisteme care pot usura munca inginerilor, designerilor, programatorilor, arhitectilor, etc. care folosesc programe si solutii dedicate profesionistilor.

    In momentul de fata, top producatori in industrie sunt Dell, HP si Lenovo, care ofera a gama larga de modele specifice fiecarei nevoi in parte. HP Workstation Z series, Dell Precisionsau Lenovo Thinkstation sunt principalele modele care ruleaza fara probleme programe solicitante precum AUTOCAD, ARHICAD, SOLID WORKS, 3DS MAX, MAYA, DA VINCI RESOLVE sau suita Adobe Creative Cloud.

    Refurbished Workstation

    Server-Config comercializeaza sute de modele de workstation refurbished ce au configuratii diverse, dar si laptop workstation refurbished, solutia portabila. Poti comanda direct una dintre aceste statii grafice refurbished din aceasta categorie, poti alege sa-ti configurezi propriul workstation refurbished sau daca nu ai foarte multe cunostinte tehnice in domeniu, in pagina solutii dedicate, poti alege in functie de software-ul pe care il vei folosi, workstationurile potrivite nevoilor acestuia. De asemenea, oferim si consultanta telefonica sau pe email in alegerea echipamentelor potrivite nevoilor tale.

    Statie Grafica Profesionala

    Marele beneficiu in alegerea unui workstation refurbished / statie grafica profesionala este raportul calitate pret. La un pret extrem de accesibil pentru o statie grafica refurbished, cu o astfel de configuratie, ai garantia unui echipament durabil cu care poti lucra 24/7. Garantia standard este 3 de ani, iar pentru doar cateva sute de lei o poti extinde la 4 sau chiar 5 ani. Incepe sa lucrezi mai eficient si salveaza zeci si sute de ore in fiecare an, folosind refurbished workstation pentru munca ta zilnica sau ocazionala.

    Vezi mai mult

    Vezi mai putin