Am mai spus-o si o mai spunem: n-are sens sa alocam bugete uriase la inceput de drum in business. Stim, stim, cu totii visam sa intram intr-un birou luxos, sa ne intampine o asistenta amabila si sa ne anunte ce agenda incarcata avem pentru ziua respectiva.

Din pacate, aventura unui antreprenor incepe adesea din propriul apartament, de unul singur, sunand toata ziua la potentiali clienti si incercand sa faca primele vanzari.

De aceea oferim optiunea de inchiriere: pentru antreprenorii care au planuri mari, au viziune, au primit oportunitatea primelor proiecte, insa nu are sens financiar sa investeasca momentan in propriile echipamente.

Insa astazi discutam despre urmatorul nivel

Sa zicem ca deja businessul tau este pe piata de ceva timp si ai achizitionat primele echipamente IT. Incepi sa observi ca merg mai greu, ca nu mai ai acelasi randament cu ele si ca adesea te gandesti cu teama la ce se va intampla cand, dintr-o data, se vor inchide si nu vor mai porni deloc.

Nu vrem sa te speriem, asa ca hai sa ne uitam obiectiv la cateva simptome care iti dau de inteles ca ar fi cazul sa faci un upgrade pentru echipamentele tale de nadejde.

1. Pierzi timp pretios pentru procesare

Stim cu totii sentimentul acela - tocmai am terminat un proiect valoros, insa dupa atatea ore de munca, e timpul pentru momentul crucial - procesarea.

Daca observi ca:

 - Te streseaza acest pas mai tare decat toate celelalte

 - Dureaza o eternitate sa ai produsul finit

 - Toate cele de mai sus

Atunci este timpul pentru un upgrade.

2. Iti limitezi creativitatea pentru a te adapta tehnologiei invechite

Sunt putine lucruri la fel de frustrante ca atunci cand ai o idee geniala, insa iti dai seama ca iti va fi aproape imposibil sa o aduci la viata. Proiectele mari, complexe si out of the box nu pot fi finalizate cu echipamente care se pregatesc de pensie.

Daca simti ca esti nevoit sa reprimi creativitatea echipei tale pentru a te adapta tehnologiei invechite, e timpul pentru un upgrade.

3. Daca are sens din punct de vedere financiar

2020 n-a fost un an usor pentru multe businessuri, insa, surprinzator, a adus foarte multe oportunitati pentru cativa norocosi.

Este cazul sa faci un upgrade daca 

  1. Ai noi proiecte care vin constant catre tine

  2. Sunt profitabile

  3. Nu ai datorii majore de achitat

Un upgrade este absolut necesar, insa este important sa nu ne adancim in datorii. Sa lasam cererea sa determine oferta, nu invers. :)

Concluzii

Asadar, daca simti ca este timpul sa iti faci un upgrade la echipamentele IT profesionale - la preturi excelente - alege sa apelezi la Server Config. Produsele noastre refurbished sunt super-performante, au garantii generoase si pot fi customizate pentru nevoile businessului tau.

Hai sa stam de vorba despre toate oportunitatile aduse de un upgrade!