Visul oricarui pasionat de IT este un PC care nu se blocheaza, care nu merge greu vreodata si care, eventual, costa putin. Si pe buna dreptate - pe langa GTA V si Assassin’s Creed: Odyssey, exista programe pe care le folosim in viata noastra profesionala care devin un cosmar fara o baza profesionala pe care sa opereze.

Asadar, astazi vorbim despre asta - despre cateva dintre cele mai solicitante software-uri existente la ora actuala pe piata. In plus, discutam si despre cum putem crea contextul propice pentru ca ele sa functioneze ca si aliati, nu ca si motive de nervi si frustrare. 

SketchUp

SketchUp este un program computerizat de modelare 3D, cu o paleta larga de aplicatii de desen. Este folosit pentru proiecte de arhitectura, design interior, arhitectura peisagistica, inginerie mecanica si civila, cinematografie si design de jocuri. 

Acest software este apreciat pentru usurinta cu care poate fi utilizat (este ca o extensie a mainii artistului), toolurile intuitive de care dispune si faptul ca poate fi folosit in combinatie cu Google Earth. 

Simplitatea cu care proiectele pot fi realizate in SketchUp vine la pachet cu o multitudine de procese complexe prin care trebuie supus PC-ul, din pacate. De aceea, este indicata o statie grafica profesionala, customizata si adaptata la cerintele acestui software. 

Autodesk 3ds Max

Autodesk 3ds Max, cunoscut precedent ca 3D Studio si 3D Studio Max, este un program de grafica computerizata. Este folosit pentru animatii 3D, modele, jocuri si imagini.

Din experienta noastra, insa, am auzit de el adesea venind din partea businessurilor de arhitectura, fiind esential in randarea imaginilor folosite de catre profesionistii din domeniu.

Motivele pentru care acest software are o reputatie mai putin favorabila cand vine vorba de impactul asupra CPU-urilor sunt variate. 

Vorbim despre un program care gestioneaza fisiere de peste un gigabyte, ce pot contine obiecte complexe (cu peste un milion de poligoane), obiecte multiple per fisier (in ordinea miilor) sau o combinatie dintre cele doua. Astfel de proiecte pot contine si un numar mare de texturi bitmap de rezolutie inalta.

Ansys 

Ansys este un dezvoltator de software-uri de simulari multifizice in inginerie. Produsele lor includ programe ce pot fi folosite pentru:

  • Design 3D

  • Electronice 

  • Fluide

  • Materiale

  • Platforme

  • Sisteme

  • Structuri

Avand o aplicabilitate atat de variata si vasta, programele Ansys sunt adesea foarte solicitante pentru echipamentele folosite in mod uzual - de aceea, profesionistii din domeniu apeleaza adesea la statii grafice personalizate special pentru utilizarea unor astfel de software-uri. 

Deci, ce putem face pentru a putea folosi astfel de programe fara dureri de cap?

Apelam la statii grafice personalizate, desigur!

Statii grafice personalizate pentru nevoile businessului tau

Pentru ca stim ca fiecare business e diferit, intelegem ca nevoile fiecaruia difera si ele. Fie ca folosesti unul (sau mai multe) dintre softurile de mai sus, sau ai alte provocari digitale in aria ta de activitate, noi putem sa te ajutam.

Am creat un serviciu special pentru tine - tu ne zici ce folosesti, iar noi personalizam statia grafica menita sa satisfaca intocmai cerintele impuse programele folosite de tine si de echipa ta. 

Click aici pentru a afla mai multe!