In munca de antreprenor, exista perioade si perioade - momente in care lucrurile merg cum trebuie, cat si momente pline de provocari si zile (aparent) nesfarsite. Cu toate astea, exista anumite experiente care nu se pot compara cu absolut nimic altceva. Activitati care iti fac plinul (pun intended) de bucurie, care te valideaza pe deplin si care iti amintesc, in esenta, de ce te-ai obosit sa-ti deschizi un SRL de la bun inceput.

Cam asta putem spune si despre parteneriatul cu #ElectricRomania. O initiativa unica in tara noastra, care a trecut peste toate “asa ceva nu se poate”-urile atat de cunoscute de cultura noastra si au reusit sa duca la capat un proiect incredibil. Chiar in anul blestemat, 2020. 

Asadar, azi vorbim despre ei - despre oamenii care au investit sange, transpiratie si lacrimi in initiativa asta, despre ce a insemnat si despre cum a functionat implicarea noastra.

In primul rand, ce este #ElectricRomania?

Povestea #ElectricRomania poate fi sumarizata in cateva numere:

  • 8 zile;

  • 8 masini lansate in ultimele 12 luni;

  • 19 jurnalisti;

  • 8 parteneri.

Concret, vorbim despre un tur al tarii, ce are ca scop testarea si documentarea performantei a 8 masini electrice, lansate in ultimele 12 luni in tara noastra. Suna bine, nu?

Desigur, un astfel de proiect nu poate fi realizat de azi pe maine, la fel cum nu poate fi dus la capat fara oameni dedicati, organizare la sange si echipamente pe masura. Iar asta e o tranzitie fara cusur catre urmatorul subpunct.

Parteneriatul Server Config cu #ElectricRomania

Am tot spus, de-a lungul timpului, ce important este sa ai echipamentele profesionale potrivite pentru proiecte importante - iar acesta este, probabil, unul dintre cele mai bune exemple.

Server Config nu s-a urcat in masinile electrice si nu a calatorit ambulant timp de 8 zile - nu in sens conventional, cel putin.

Echipamentele noastre profesionale au asigurat ca intreg proiectul nu numai ca functioneaza cum trebuie, dar si produce rezultatele asteptate de public. In alte cuvinte, toate articolele, materialele audio-vizuale si postarile pe care le-ati vazut urcate despre acest eveniment au fost trimise de pe laptopurile noastre.

Cu mandrie va spunem ca, exact asa cum ne asteptam, totul a decurs ca la carte - iar cei 19 jurnalisti au putut sa se concentreze pe drum, pe specificatii si nu pe timp irosit asteptand sa se randeze un filmulet sau sa se deschida Photoshopul. 

Concluzii

#ElectricRomania este unul dintre proiectele noastre de suflet - ambitios, inedit, bine pus la punct. Insa nu e singurul. Asa cum, in plina criza internationala, o mana de oameni hotarati au reusit sa finalizeze un asemenea eveniment, asa poti si tu.

Oricare ar fi proiectele tale de vis, e timpul sa le pui in aplicare. Echipamentele noastre profesionale refurbished iti stau la dispozitie oricand, cu posibilitatea de a le inchiria pe perioade determinate de timp sau de a le customiza pentru nevoile tale.

Hai sa renuntam la “asa ceva nu se poate”-urile cu care ne-am obisnuit atat de bine si sa incepem sa gandim ambitios. Hai sa stam de vorba!

Iar daca ai nevoie de inspiratie, gasesti un rezumat comprehensiv al celor 8 zile de la #ElectricRomania, aici