Primesti ceea ce platesti - acest lucru era valabil si in cazul echipamentelor IT pana acum ceva vreme. Insa situatia sta cu totul altfel in prezent. 

Pana nu demult, trebuia sa iti cumperi cele mai scumpe calculatoare, laptopuri si alte componente hardware pe care ti le puteai permite. Si sa le schimbi periodic - pentru ca doar asa aveai parte de cea mai buna performanta.

Insa, in ultimii cinci ani, aceste echipamente au ajuns sa fie mult mai puternice decat aveau nevoie utilizatorii. Producatorii IT s-au adaptat si au inceput sa lanseze game de produse low si medium - la care folosesc materiale mai putin calitative si procesoare mai putin performante. Desi costa mai putin, problema este ca au o durata de viata destul de mica. De obicei, dupa doi ani incep sa dea rateuri. 

Desigur, produsele din gama high sau business ale gigantilor IT sunt mult superioare din punct de vedere calitativ, mai performante - dar si mai scumpe. Astfel, fara 1.000 de euro nu te apropii de un laptop de ultima generatie, de exemplu. Deci, ce poti sa faci in aceste conditii? Sa alegi echipamente IT mai ieftine, dar mai putin durabile si mai putin performante? Sau pe cele de ultima generatie, dar care sunt mult scumpe?

Nu-ti face probleme. Exista o solutie ca sa beneficiezi de calitate la un pret excelent. 

Produsele refurbished

Ce sunt acestea? Ei bine, iti spunem cum sta treaba la noi, la Server Config: sunt echipamente IT cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri, care au un grad de uzura foarte mic (de cele mai multe ori insesizabil), avand un aspect vizual placut. 

Sunt produse ale unor branduri de top (precum Dell, HP, Lenovo, Fujitsu-Siemens), care arata foarte bine si functioneaza excelent. Noi stim asta, pentru ca le testam inainte de a le pune la vanzare. Mai mult, ne gandim la tine si la afacerea ta, asa ca oferim o perioada de garantie de minim 24 de luni, cu posibilitatea extinderii acesteia pana la 60 de luni.

Poti citi mai multe despre diferenta dintre refurbished si second-hand, aici.

Deci, calitate sau performanta?

Amandoua, normal! In ziua de azi, lipsa unui calculator performant nu mai reprezinta o scuza acceptabila pentru majoritatea businessurilor mici si mijlocii. Exista o multitudine de solutii IT pe piata, create special pentru nevoile businessului tau - fie ca vorbim despre arhitectura, editare video sau gaming. 

E timpul sa faci un upgrade care iti va propulsa businessul la urmatorul nivel. Alege sa optezi pentru statii grafice personalizate, realizate cu ajutorul produselor refurbished, care au un pret accesibil, performanta imaculata si o garantie pe masura

In cazul in care vrei sa discutam mai multe, ia legatura cu noi si spune-ne cum te putem ajuta. Pe langa produse refurbished, oferim si echipamente second-hand, precum si serviciul de inchiriere (pentru proiectele de scurta durata). Cu siguranta vom gasi impreuna o solutie potrivita pentru nevoile tale!

Te asteptam cu un mesaj, aici!