134 rezultate Filtre (0) Ordonare Aplica filtrele
Filtre active:

  Pret

  De la:  pana la: 

  Nr. de procesoare incluse

  NVMe Ready

  Nici un filtru

  Numar de surse instalate

  • Pret crescator
  • Pret descrescator
  • Dupa nume A la Z
  • Dupa nume Z la A
  • Cele mai noi
  • Cele mai vandute

  Servere Refurbished si Second Hand

  Arata 1 - 15 din 134 produse

  Servere Refurbished sau Second Hand?

  Esti pus in situatia de a achizitiona servere profesionale pentru compania ta si nu stii ce sa alegi intre servere refurbished si servere second hand? Nu vrei sa sacrifici performanta, dar sa te incadrezi intr-un buget bine stabilit? Alege servere refurbished de la Server-Config si beneficiezi de cel mai bun pret, calitate de top, perfomanta, mentenenanta, garantie intre 2 si 5 ani si transport gratuit!

  Sisteme Servere Profesionale

  Un server profesional este un calculator special menit sa asigure buna functionare a altor programe si aplicatii denumite clienti. Un sistem server refurbished ofera numeroase functionalitati clientilor din retea precum partajarea de resurse sau efectuarea de calcule specifice, beneficiand in acelasi timp de un cost de achizitie mai bun decat in cazul serverelor noi.

  Second hand server sau refurbished?

  In calitatea de manager IT sau manager de achizitii al unei companii, probabil vei fi pus in situatia de a alege intre un server SH (second hand), unul refurbished si de ce nu, un server nou. Serverele in general sunt unele dintre cele mai costisitoare echipamente IT pentru o firma. Parcurgand oferta catorva magazine online vei gasi servere de vanzare noi, la preturi mari in care clientul plateste inovatia tehnologica, care adesea nu este tehnic vorbind mult mai performanta decat generatiile precedente.

  Pe de alta parte, un server second hand este o optiune doar daca nu te intereseaza aspecte precum defectele ascunse, gradul mare de uzura sau lipsa garantiei din partea unei echipa de profesionisti. In schimb, achizitia unui server refurbished la un pret excelent din oferta Server-Config iti da siguranta fiabilitatii produsului cel putin pe perioada garantie de 2 ani, ce poate fi extinsa pana 5 ani.

  Orice sistem server vei alege din oferta noastra, fie el server tower refurbished sau rack-mount, vei beneficia de un produs verificat atat de producator (Server Dell sau Server HP) cat si de departamentul tehnic la Server-Config, pentru a ne asigura ca tu primesti in perfecta stare de functionare, cu un grad de uzura mic si cu o durata de viata de minim 5 ani.

  Servere de vanzare si de inchiriat

  In functie de nevoile specifice din businessul tau, poti achizitiona un server xeon din lista de mai sus sau poti sa-ti configurezi propriul server pe pagina server configurator, alegand singur modelele de procesoare Intel Xeon, memoria RAM, HDD / SSD si sistemul de operare dorit.

  Exista situatii cand bugetul nu-ti permite achizitia unui server, fie el si refurbished, dar ai nevoie de un astfel de echipament pentru o perioada limitata de timp. Pentru acest tip de nevoi am pregatit un serviciu unic in Romania, care-ti ofera posibilitatea de inchiriere server pentru o perioada de minim 2 saptamani si maxim 12 luni.

  Vezi mai mult

  Vezi mai putin