single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru SketchUp

SketchUp transforma desenul 3D intr-o joaca pentru profesionistii din arhitectura, inginerie si constructii. Cu o varietate de comenzi usoare si intuitive, SketchUp ofera profesionistilor AEC o modalitate de a transforma schite 2D in modele 3D detaliate. Cea mai buna modalitate de optimizare a acestui program esential este cu ajutorul statiei grafice potrivite.

solutions-header-bg.png

PROIECTARE SI MODELARE

Mult laudatul SketchUp a devenit din ce in ce mai popular in proiectarea in arhitectura, constructii si inginerie. Cu un numar de alte aplicatii (modelare cinematica si jocuri video), SketchUp se lauda ca ofera toate functionalitatile de care au nevoie profesionistii AEC, nesacrificand niciuna dintre aplicabilitatile necesare pentru a face proiectarea un proces simplu. Fluxurile de lucru primare includ crearea si manipularea suprafetelor, precum si redarea obiectelor 3D, de vreme de programul are o multitudine de elemente gata facute, pe care utilizatorii le pot plasa in propriile lor modele.

In doar cativa pasi simpli, SketchUp le permite utilizatorilor AEC sa transforme o banala linie intr-un obiect 3D cu dimensiuni personalizate. Cu ajutorul unor functii simple, SketchUp le ofera utilizatorilor instrumente precise pentru o modelare si proiectare detaliata a oricarui proiect, fie ca e vorba de un plan urbanistic mare, sau ansambluri mici, complexe.

Alegerea unei statii grafice potrivite pentru SketchUp este foarte importanta, de vreme ce sustinerea acestor fluxuri de lucru ar trebui sa fie cat mai simpla si functionala posibil. Primul lucru pe care profesionistii AEC ar trebui sa-l stie, este ca SketchUp este o aplicatie care functioneaza pe baza frecventelor (variabila principala in atingerea performantei). Numarul de nuclee CPU din statia ta de lucru este mai putin important decat frecventa singurului nucleu pe care SketchUp il foloseste. Pentru a intampina aceasta nevoie, SERVER CONFIG statiile de lucru ale caror procesoare au o frecventa cat mai ridicata.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE

Cand profesionistii AEC trebuie sa randeze modele 3D in SketchUp, au la dispozitie o lista de add-ons si extensii din care pot alege. Aceste optiuni includ V-Ray si Octane Render, dar fiecare plugin de randare poate necesita specificatii diferite. De exemplu V-Ray poate valorifica cat mai multe nuclee CPU sau cat mai multe placi video (V-Ray RT), in timp ce Octane foloseste doar placile video.

Poti rezolva aceasta dilema alegand o solutie dedicata de randare de la SERVER CONFIG. Pentru randarea cu ajutorul procesoarelor, iti punem la dispozitie statii grafice cu pana la 44 nuclee CPU, iar pentru randarea pe placi video avem disponibile statii grafice care pot acomoda pana la 3 placi video in aceeasi carcasa.

Tot ce trebuie sa faci este sa ceri o recomandare, sa ne dai cat mai multe informatii in formularul de mai jos, iar noi iti vom face o propunere cat mai potrivita pentru fluxul tau de lucru.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?