single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Solidworks

SOLIDWORKS® conduce industria globala de proiectare asistata de calculator (CAD) la nivel mondial cu un program 3D usor de utilizat, care antreneaza si sprijina echipele de inginerie si design din lume, in timp ce stimuleaza inovatia produsului de maine.

solutions-header-bg.png

PROIECTARE SI MODELARE

Ca aproape toate aplicatiile CAD, si SOLIDWORKS este o aplicatie legata de frecventa (insemnand ca foloseste predominant doar un nucleu CPU), astfel incat selectarea numarului de nuclee de procesare pentru statia ta grafica dedicata pentru SOLIDWORKS este foarte importanta. De vreme ce frecventa nucleelor determina performanta mai mult decat orice alta variabila, o statie de lucru cu mai putine nuclee (dar cu o frecventa mai mare), este ideala. Din aceasta cauza, SERVER CONFIG recomanda o statie grafica refurbished cu un procesor de frecventa cat mai ridicata, capabil sa sustina fluxul de lucru intr-un mod optim.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE SI SIMULARE

Spre deosebire de procesele de modelare si proiectare, randarea si simularea sunt procese multi-thread si profita din plin de mai multe nuclee ale procesorului, insa performantele devin vizibile in general dupa ce se depaseste numarul de 10 nuclee. Prin urmare, solutiile ideale pentru randarea in SOLIDWORKS sunt statiile care au minim 10 nuclee de procesare din oferta SERVER CONFIG.

Daca ai nevoie sa randezi ansamblurile SOLIDWORKS, ai mai multe optiuni, fiecare cu diferite cerinte de calcul. SOLIDWORKS Visualize este un instrument de randare de sine statator, care foloseste in principal placa video, ce se bazeaza pe NVIDIA® Iray®, astfel incat o statie grafica cu mai multe placi video va fi perfecta pentru acest flux de lucru. Multi utilizatori prefera insa sa incorporeze extensii de randare bazate pe CPU, cum e de exemplu KeyShot, in fluxurile lor de lucru. In acest caz, o statie grafica echipata cu doua procesoare Xeon este mai potrivit. Povesteste-ne despre proiectele tale, despre fluxul tau de lucru, si te vom ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?