Metode de plata

WWW.SERVER-CONFIG.RO va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se va efectua integral, la momentul livrarii comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea si care va emite o chitanta pentru suma achitata de dvs. Important: conform legislatiei din Romania, valoarea maxima a comenzii care se poate achita ramburs este de 10000 Lei pentru persoanele fizice si de 5000 Lei pentru persoanele juridice.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii si confirmarea telefonica a acesteia de catre unul dintre consultantii nostri de vanzari, veti primi pe adresa de email aferenta contului de utilizator toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se va dispune doar dupa ce suma achitata de dvs a intrat in contul firmei SC SERVER CONFIG SRL. Pentru a grabi acest proces si a intra mai repede in posesia produselor comandate, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata.

Plata cu cardul

Plata cu cardul personal sau cardul firmei se poate efectua in conditii de maxima siguranta prin intermediul LibraPay, un serviciu complet de procesare a platilor online furnizat de Libra Internet Banking. Se accepta cardurile Visa, Visa Electron, Maestro si Mastercard si NU este perceput niciun comision suplimentar la aceste tranzactii.

Plata in rate prin sistemul de finantare GRENKE

WWW.SERVER-CONFIG.RO va ofera si posibilitatea de a achizitiona produse prin intermediul acestui sistem de finantare. Oferta este valabila pentru clienti persoane juridice si persoane fizice autorizate, pentru o valoare minima a contractului de 500€ + TVA pe o perioada a creditului intre 18 si 60 de luni. Mai multe detalii despre aceasta metoda de plata gasiti aici.

Plata in showroom

Daca ati ales sa ridicati produsele comandate personal, din showroom-ul Server Config, puteti achita factura pe loc, la momentul receptionarii comenzii, cash sau cu cardul. Pentru plata cu cardul nu se percepe niciun comision la tranzactie. Important: conform legislatiei din Romania, valoarea maxima a unei plati in numerar este de 10000 Lei pentru persoanele fizice si 5000 Lei pentru persoanele juridice.