single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru V-Ray

Motorul de randare V-Ray este unul dintre cele mai populare la nivel de industrie, si este folosit intr-o gama variata de proiecte, de la vizualizari arhitecturale, la efecte speciale si chiar filme de lung metraj.

solutions-header-bg.png

CONTINUT 2K

In calitate de producator de film sau editor video, este important sa alegi o statie grafica in functie de rezolutie continutului video brut, dar si de cerintele proiectului in ceea ce priveste randarea. Prelucrarea de continut 2K nu este atat de consumatoare de resurse cum sunt rezolutiile mai mari, prin urmare o statie grafica echipata cu un singur procesor (CPU) la frecventa cat mai ridicata si una sau doua placi video (GPU) va asigura performanta necesara.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

CONTINUT 4K

Pentru editarea optima a continutului 4K, Server Config recomanda statiile grafice echipate cu una sau doua placi video (GPU) puternice. De asemenea, decompresia si compresia continutului video sunt functii care folosesc intens procesorul (CPU), ceea ce duce la necesitatea unei statii grafice cu procesor cu cat mai multe nuclee pentru a oferi o performanta generala la standarde ridicate.

Proiectele cu rezolutii mai mari decat 4K necesita resurse hardware considerabile. Pentru astfel de proiecte, Server Config recomanda statii grafice cu configuratii avansate - procesoare (CPU) cu cat mai multe nuclee, una sau doua placi video (GPU) profesionale si unitati de stocare SSD cat mai rapide.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?