1

Produsul primit nu indeplineste specificatiile prezentate pe site

În cazul în care produsul pe care l-ati comandat nu este conform specificatiilor din oferta noastra, puteti solicita inlocuirea produsului, cu altul conform, sau rambursarea integrala a pretului achitat pentru acel produs.

Daca optati pentru inlocuire, veti primi o rambursare partiala, pana la valoarea noului produs, daca acesta este mai ieftin decat produsul returnat, sau va trebui sa achitati o diferenta, pana la valoarea noului produs, daca acesta este mai scump decat produsul returnat.

In aceasta situatie, SC SERVER CONFIG SRL va suporta integral costurile de retur și de transport pentru inlocuirea produsului.

2

Produsul primit nu indeplineste specificatiile din comanda plasata

Daca produsul pe care l-ati primit nu corespunde specificatiilor produsului comandat de dumneavoastra, va rugam sa ne aduceti la cunostinta acest lucru în cel mai scurt timp cu putinta.

SC SERVER CONFIG SRL va dispune inlocuirea produsului necorespunzator, acoperind totodata și costurile aferente returului și transportului pentru remedierea problemei.

Important: Exceptand produsele trimise în service în timpul perioadei de garantie, pentru oricare dintre celelalte situatii de retur, produsele refuzate vor fi livrate în ambalajul original, impreuna cu toate documentele de livrare, în aceeasi stare în care au fost primite. Returnarea unor produse deteriorate de client sau aduse în stare de nevandabilitate în perioada în care s-au aflat în posesia clientului va determina în mod implicit refuzarea returului.

DREPTUL DE A RENUNTA
LA ACHIZITIA UNUI PRODUS

Orice achizitie de produse prin intermediul site-ului www.server-config.ro implica un contract incheiat la distanta intre SC SERVER CONFIG SRL și client. Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorului în cadrul contractelor incheiate la distanta.

Consumatorul se poate retrage din acest contract, fara sa trebuiasca sa isi justifice în vreun fel decizia și fara sa fie nevoit sa suporte nici un alt cost în afara celor prevazute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în decurs de 14 zile de la momentul intrarii în posesia fizica a produsului sau produselor ce fac obiectul contractului. Alegand sa se retraga din contract, clientul se va obliga sa suporte doar cheltuielile cu transportul produselor, rambursarea contravalorii acestora urmand sa se faca în decurs de maximum 14 de zile de la data returului.

Pentru a finaliza returul în cele mai bune conditii, clientul are obligatia sa trimita produsul exact în aceeasi stare în care l-a primit: în ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente și documentele insotitoare respectiv cu etichetele intacte.

În cazul în care produsul nu este returnat conform cerintelor de mai sus, prezentand orice forma de modificare fizica prin lovire, zgariere, ciobire, socuri, urme de interventii neautorizate sau excesive, returnarea acestuia va fi respinsa.

Exercitarea acestui drept de catre client necesita, nu în ultimul rand, o notificare a SC SERVER CONFIG SRL din partea clientului prin completarea unui formular de retur care este disponibil în partea de jos a acestei pagini. Acest formular poate fi descarcat și de aici.

Produse excluse, fara drept de retunare:

Licente software (sisteme de operare, aplicatii office, antivirus, etc).


Furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente (de exemplu sistemele de operare Microsoft Windows Refurbished care se livreaza preinstalate)

Produsele aduse în stoc în urma unei comenzi speciale ferme, achitate în avans, nu pot fi returnate.

Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe suport material (aplicatii software livrate printr-un link de download și cheie de activare).


Pentru orice detalii referitoare la statutul dumneavoastra de consumator și protectia de care beneficiati, va recomandam sa consultati site-ul ANPC (Autoritatea Nationala a Protectiei Consumatorului), pe care il puteti accesa la adresa de internet http://www.anpc.gov.ro/index.php.

De retinut:

SERVER CONFIG SRL accepta retururi atat de la persoane fizice, cat și de la persoane juridice, respectand termenul calendaristic indicat mai sus.

Cheltuielile de transport ale produselor returnate sunt suportate de catre client.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea anumitor retururi, în special în situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Coletele trimise fara notificare prealabila sau fara elementele necesare identificarii returului inscriptionate pe ambalaj NU vor fi acceptate.

Coletele deteriorate ca urmare a ambalarii necorespunzatoare NU vor fi acceptate.

Coletele care sunt expediate catre noi cu ramburs NU vor fi acceptate.

Pentru alte detalii privind returul produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

Formular retur

Informatii client
Informatii produse

Datele sunt necesare pentru returnarea contravalorii produselor achitate, singura optiune fiind transferul bancar, iar toate comisioanele bancare vor fi suportate de catre SERVER CONFIG SRL