ISTORICUL COMPANIEI

Nascuta din pasiune pentru tehnologie, compania Server Config a fost fondata in anul 2009 si s-a dezvoltat continuu de-a lungul timpului. Astazi, Server Config este importator si distribuitor direct de echipamente IT high-end premium refurbished, fiind un jucator important la nivel national si regional in aceasta industrie.

Compania este specializata in comercializarea de statii grafice, laptopuri, servere si componente pentru profesionisti, si deserveste industrii precum inginerie, proiectare, design si productie media din Romania si Europa Centrala si de Est.

Server Config s-a dezvoltat permanent, oferind celor peste 5000 de companii si profesionisti echipamentele necesare pentru desfasurarea activitatii intr-un mod eficient si competitiv.

MISIUNEA & VIZIUNEA
COMPANIEI

Viziunea Server Config este pentru o industrie inovativa intr-o economie circulara, unde tehnologia augmenteaza creativitatea oamenilor, si nu o ingradeste. Aceasta tehnologie trebuie sa fie cat mai accesibila tuturor celor care au nevoie de ea pentru a-si atinge obiectivele de business.

Misiunea noastra este sa oferim o alternativa la echipamentele IT noi pentru toti cei care isi doresc performanta si stabilitate la costuri accesibile. Pentru asta, consultam clientii in gasirea solutiei tehnice potrivite pentru nevoia lor si acordam o atentie deosebita in alegerea furnizorilor.

Customer first

Suntem focusati pe nevoia clientului si pornim de la aceasta nevoie in toate deciziile pe care le luam pe durata procesului de vanzare. In acest fel ne asiguram ca fiecare echipament pe care il vindem va deservi nevoia potrivita.

Move fast

Luam decizii rapid, dar in acelasi timp o facem asumat. Hotararea si de multe ori curajul cu care am mers inainte a reprezentat unul din ingredientele cresterii accelerate a companiei.

Renew & Improve

Promovam inovatia in industrie, dar aplicam asta si in activitatea noastra de zi cu zi. Imbratisam noutatea si fiecare oportunitate de a invata cum sa facem lucrurile mai bine.