single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Autocad

Autodesk AutoCAD este folosit de multi ani in multe industrii si este unul dintre primele aplicatii software pentru profesionistii din arhitectura, inginerie si constructii. Folosit pentru a crea proiecte 2D si 3D foarte detaliate, puteti maximiza performanta AutoCAD prin folosirea unei statii grafice oferite de SERVER CONFIG.

solutions-header-bg.png

DESIGN 2D

Fiind lansat in 1982, AutoCAD a marcat un pas important in evolutia software-ului CAD, iar de atunci a devenit unul dintre cele mai populare programe de pe piata. Profesionistii din Arhitectura, Inginerie si Constructii (AIC), dar si alti utilizatori se bazeaza pe AutoCAD pentru proiecte complexe, precum crearea geometriei, desen, elaborare, adnotare si vizualizare. AutoCAD este sprijinit si de technologia TrustedDWG, care ajuta la o stocare mai usoara si partajare a ceea ce este stocat in cloud, desktop sau platformele mobile. AutoCAD este cu atat mai atragator cu cat poate fi personalizat usor si este compatibil cu alte programe. Este vital ca utilizatorii sa aiba o statie grafica configurata special pentru ei, pentru a obtine performanta dorita, avand in vedere ca atat de multe fluxuri de lucru ruleaza prin AutoCAD.

La baza, AutoCAD este o aplicatie single-threaded. Aceasta inseamna ca numarul de nuclee pe care le are procesorul tau nu conteaza atat de mult cat frecventa la care aceste nuclee functioneaza. Cand AutoCAD este folosit pentru sarcini 2D precum crearea de tabele, editarea centrala, formatare de finete, sau modificarea obiectelor geometrice, statia grafica trebuie sa aiba un CPU cu frecventa cat mai mare, care sa iti permita sa lucrezi si sa modifici seturi mari de date. Astfel, pentru acest proces, SERVER CONFIG recomanda un workstation refurbished cu un procesor de frecventa cat mai ridicata, capabil sa sustina fluxul de lucru intr-un mod optim.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

MODELARE 3D

Pe langa folosirea AutoCAD pentru proiectarea 2D, profesionistii AIC il pot folosi si pentru a crea modele 3D. Vizualizarea AutoCAD le permite utilizatorilor sa creeze si sa comunice aproape orice tip de design. Cu ajutorul uneltelor specifice de modelare a suprafetelor, utilizatorii pot genera modele 3D din desene 2D, si pot naviga astfel mai usor in jurul proiectarilor lor, pe parcursul prezentarilor facute persoanelor interesate.

Inca o data, este important de retinut ca AutoCAD este o aplicatie bazata pe frecventa, asa incat cea mai buna statie de lucru este cea optimizata pentru fluxuri de lucru cu un singur procesor, cu mai multe nuclee ruland la viteze mai mari. SERVER CONFIG raspunde acestei necesitati prin recomandarea unui workstation profesional din gama refurbished a unor producatori consacrati, reusind astfel sa livram o statie grafica dedicata pentru AutoCAD.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?