single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Solid Edge

Solid Edge este un sistem de proiectare 3D care se bazeaza pe tehnologie sincrona pentru a accelera proiectarea, a face modificarile mai rapide si a permite o reutilizare mai buna. Cu elaborarea in 2D si mai apoi proiectarea si modelarea pieselor in 3D, Solid Edge ajuta organizatiile sa proiecteze mai bine.

solutions-header-bg.png

PROIECTARE SI MODELARE

Ca aproape toate aplicatiile CAD, Solid Edge este o aplicatie legata de frecventa (insemnand ca foloseste predominant doar un nucleu CPU), astfel incat selectarea numarului de nuclee de procesare pentru statia ta de lucru Solid Edge este foarte importanta. De vreme ce frecventa nucleelor determina performanta mai mult decat orice alta variabila, o statie grafica echipata cu mai putine nuclee (dar cu o frecventa mai mare), este ideala. Din aceasta cauza, SERVER CONFIG recomanda o statie grafica refurbished cu un procesor de frecventa cat mai ridicata, capabil sa sustina fluxul de lucru intr-un mod optim.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE SI SIMULARE

Sarcinile de calcul precum randarea si simularea sunt bazate pe mai multe nuclee CPU (insemnand ca folosesc mai multe nuclee simultan). In consecinta, daca incorporezi aceste task-uri in fluxul tau de lucru Solid Edge, o statie grafica echipata cu mai multe nuclee CPU va oferi performanta mai mare, prin reducerea timpului necesar unei randari sau simulari. Astfel, statiile de lucru cu doua procesoare vor fi excelente pentru partea de randare si simulare in Solid Edge - dar aceste statii, avand frecvente mai mici ale procesoarelor, vor reduce din performanta sistemului pe partea de proiectare, design, si modelare.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?