single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru 3Ds Max

Autodesk 3ds Max este un program foarte renumit pentru realizarea de animatii 3D, modele, jocuri si imagini. Este folosit cu precadere de studiouri comerciale de televiziune, dezvoltatori de jocuri video, studiouri de vizualizare arhitecturala, precum si pentru efecte de film si pre-vizualizare. 

solutions-header-bg.png

MODELARE SI ANIMATII 3D

Modelarea 3D si animatiile 3D sunt sarcini single-thread in cadrul 3ds Max. Spre deosebire de randare, care beneficiaza de un numar mare de nuclee CPU, procesele de construire a obiectelor de tip mesh, patrundere in poligoane si manipulare a varfurilor folosesc doar un nucleu CPU. Daca folosesti 3ds Max in principal pentru modelare si animatie, atunci nu e recomandat sa achizitionezi o statie grafica echipata cu doua procesoare sau una cu un numar foarte mare de nuclee - deoarece aceste nuclee in plus nu te vor ajuta in fluxul tau de lucru. Aceste sarcini sunt dependente de frecventa procesorului mai degraba decat de numarul de nuclee, astfel ca o statie grafica echipata cu un procesor cu nuclee mai putine, dar la o frecventa mai mare, va fi mult mai rentabila.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE

Spre deosebire de modelarea si animatia 3D, randarea in 3ds Max este un proces multi-thread, adica foloseste din plin un numar cat mai mare de nuclee CPU. De asemenea, daca folosesti un motor de randare bazat pe placa video, atunci este important ca statia ta grafica sa fie echipata cu una sau mai multe placi video de top, pentru a mari productivitatea. In concluzie, daca partea de randare este cea mai importanta in fluxul tau de lucru in 3ds Max, SERVER CONFIG iti recomanda o statie grafica refurbished cu doua procesoare, minim 32GB RAM si minim o placa video puternica, de generatie cat mai noua cu putinta.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?