single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru DaVinci Resolve

DaVinci Resolve e unul din cele mai avansate programe de editare video, finisare si corectare a culorii care exista la momentul actual. Pentru buna functionare a tuturor functiilor programului, este nevoie de de statia grafica potrivita.

solutions-header-bg.png

CONTINUT 2K

In calitate de producator de film sau editor, este important sa iti alegi statia grafica in functie de rezolutia fisierelor-sursa si de cerintele de randare care exista pentru proiecte la care lucrezi. Filmarile 2K sunt destul de des intalnite, iar editarea acestora folosind DaVinci Resolve necesita mai putine resurse hardware decat continutul la rezolutii mai mari. Din acest motiv, pentru continutul 2K Server Config recomanda statii grafice cu un singur procesor (CPU) la frecventa cat mai mare si una sau doua placi video (GPU) profesionale.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

CONTINUT 4K

Pentru optimizarea proceselor de editare si colorimetrie la rezolutii 4K, Server Config recomanda statiile grafice cu doua placi video (GPU) profesionale. Compresia si decompresia continutului foloseste intens procesorul (CPU) sistemului, motiv pentru care sunt recomandate statiile grafice cu mai multe nuclee, pentru a asigura o viteza buna de functionare in DaVinci Resolve.

Proiectele cu rezolutii mai mari decat 4K necesita resurse hardware considerabile. Pentru astfel de proiecte, Server Config recomanda statii grafice cu configuratii avansate - procesoare (CPU) cu cat mai multe nuclee, una sau doua placi video (GPU) profesionale si unitati de stocare SSD cat mai rapide.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?