single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Maya

Autodesk Maya este un program complex de animatie, modelare si efecte speciale 3D. Aceste trei tipuri de lucru in Maya sunt foarte diferite in ceea ce priveste cerintele hardware, drept urmare statia grafica potrivita va fi in functie de destinatia utilizarii programului.

solutions-header-bg.png

MODELARE 3D SI ANIMATIE

Modelarea 3D in Maya presupune crearea si manipularea obiectelor, si foloseste un singur nucleu al procesului. Daca scopul folosirii acestui program se limiteaza doar la modelare 3D, investitia intr-o statie grafica echipata cu doua procesoare si un numar mare de nuclee este inutila, intrucat mai multe nuclee nu vor aduce un plus de performanta in cazul modelarii. Pentru modelare 3D, Server Config recomanda statii grafice cu un singur procesor (CPU) la frecventa cat mai ridicata.

Animatia 3D se aseamana in multe privite cu modelarea 3D in Maya din punct de vedere al cerintelor hardware, performanta fiind data in principal de frecventa procesorului, si nu de numarul de nucleee. Solutiile dedicate propuse de Server Config pentru animatia 3D in Autodesk Maya sunt statii grafice cu un singur procesor (CPU) la frecventa cat mai ridicata.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE

Spre deosebire de Modelarea si Animatia 3D, randarea scenelor din Maya este un proces care foloseste mai multe nuclee ale procesorului (CPU). Din aceasta cauza, performanta generala va fi data de numarul cat mai mare de nuclee cu care este echipata statia grafica. Este de asemenea recomandat ca randarea in Maya sa fie facuta pe sisteme dedicate, cum ar fi statiile grafice cu mai multe placi video (GPU).

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?