single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Creo

PTC Creo este o aplicatie 3D CAD de top, foarte populara in randul celor care fac proiectare si design de produs. Creo ofera posibilitati evoluate de proiectare si design, simulare si analiza, design inteligent - dar inainte sa te poti bucura de avantajele si functionalitatile avansate, trebuie sa intelegi de ce resurse hardware este nevoie pentru folosi la maxim potentialul programului.

solutions-header-bg.png

DESIGN SI MODELARE

PTC Creo ofera functionalitati extinse in designul si proiectarea 3D, astfel ca tu sa iti poti imbunatati prototipurile virtuale. Poti profita fie de modelarea directa sau parametrica si poti decide propriul nivel de control manual asupra fiecarui detaliu de design. Aceasta flexibilitate si anvergura sa se reflecta in caracteristici specifice, precum designul partilor de plastic, optimizarea designului sau mecanismele de design, precum si in cadrul structural si designul de asamblare.

Totusi, asemenea beneficii sunt maximizate doar de o statie grafica facuta special pentru a alimenta performanta Creo. Proiectarea si modelarea 3D sunt fluxuri de lucru single-threaded, care necesita frecventa inalta, utilizand un singur nucleu al procesorului. SERVER CONFIG ofera statii grafice refurbished configurate special pentru a optimiza fluxuri de lucru single-threaded, cum este Creo de exemplu.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE SI SIMULARE

Cu ajutorul extensiei Creo Render Studio Extension, poti genera randari realiste precum cele din fotografii, si poti controla aspecte precum iluminarea, pentru a crea vizualizari impresionante. Extensia este foarte bine integrata in solutia completa, astfel ca poti alterna aplicatiile de modelare si randare intr-un mod facil, prietenos.

In general, pentru partea de randare este recomandat un sistem cu cat de multe nuclee posibil, acest proces nefiind atat de legat de frecventa procesorului. Totusi, daca ai nevoie de un echipament care sa faca fata cu brio ambelor fluxuri de lucru, specialistii SERVER CONFIG te vor ajuta cu o recomandare potrivita pentru tine..

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?