single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Inventor

Autodesk Inventor® este un program de proiectare mecanica si 3D CAD, care ofera posibilitatea de proiectare mecanica 3D profesionala, documentare şi instrumente de simulare a produsului, folosind definitia bazata pe model. De asemenea, ofera performanta crescuta si suport consolidat cu AnyCAD.

solutions-header-bg.png

PROIECTARE SI MODELARE

Inventor este o aplicatie legata de frecventa (insemnand ca foloseste predominant doar un nucleu CPU), astfel incat selectarea numarului de nuclee de procesare pentru statia grafica dedicata pentru Inventor este critica. De vreme ce frecventa nucleelor determina performanta mai mult decat orice alta variabila, o statie de lucru cu mai putine nuclee (dar cu o frecventa mai mare), este ideala. Din aceasta cauza, SERVER CONFIG recomanda o statie grafica refurbished cu un procesor de frecventa cat mai ridicata, capabil sa sustina fluxul de lucru intr-un mod optim.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE SI SIMULARE

Sarcinile de calcul precum randarea si simularea sunt bazate pe mai multe nuclee CPU (insemnand ca folosesc mai multe nuclee simultan). In consecinta, daca incorporezi aceste task-uri in fluxul tau de lucru, o statie grafica echipata cu mai multe nuclee CPU va oferi performanta mai mare, prin reducerea timpului necesar unei randari sau simulari. Astfel, statiile grafice cu doua procesoare vor fi excelente pentru partea de randare si simulare in Inventor - dar aceste echipamente, avand frecvente mai mici ale procesoarelor, vor reduce din performanta sistemului pe partea de proiectare, design, si modelare.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?