Ce înseamnă REFURBISHED? Ce înseamnă SECOND-HAND?

 

Ce sunt produsele REFURBISHED ?

 • Produsele refurbished comercializate de către SC SERVER CONFIG SRL (www.server-config.ro) sunt echipamente IT cu configuraţii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri. Sunt produse ale unor branduri ca Dell, HP, Lenovo, Fujitsu-Siemens, care arată foarte bine şi funcţionează excelent.
 • Produsele refurbished au un grad de uzură foarte mic, de cele mai multe ori insesizabil, având un aspect vizual plăcut. La cerere îți putem oferi poze reale cu produsul de care ești interesat.
 • Produsele refurbished beneficiază de o perioadă de garanție de minim 24 Luni (3 luni pentru bateriile de laptop), cu posibilitatea extinderii până la 60 Luni a acestei perioade.


Cum stabilim că un produs este REFURBISHED ?

 • După ce furnizorul nostru extern testează fiecare produs individual înainte de a fi trimis către noi, deoarece dorim să ne asigurăm ca tu vei primi un produs la cel mai ridicat standard, la rândul nostru testăm fiecare produs în parte.
 • Memoria RAM este testată şi ne asigurăm că este funcţională 100% (fără erori şi întârzieri). Hard-disk-ul este testat de către specialiştii noştri pentru a ne asigura că are 100% viaţă şi nu are nici un bad sau sector instabil. Sunt verificaţi condensatorii de pe plăcile de bază şi sunt testate sursele de alimentare. În plus, pe langă testarea componentelor cu programe profesionale, instalăm şi sistemul de operare pe fiecare produs în parte pentru a ne asigura că e perfect funcţional.
 • La unele laptop-uri înlocuim tastatura cu o tastatură nouă (numai în cazul în care este singurul aspect estetic care împiedică un laptop să fie inclus în categoria refurbished). La toate laptop-urile testăm şi garantăm că acumulatorul ţine cel putin 30 minute cu o încărcare sau înlocuim bateria cu una nouă (este specificat acest lucru în descrierea produsului).
 • Monitoarele sunt foarte atent testate, pentru a ne asigura că nu au pixeli morţi, nu au pete pe display, nu au crăpături.

 

 

      

Ce sunt produsele SECOND-HAND ?

 • Produsele second hand comercializate de SC SERVER CONFIG SRL (www.server-config.ro) sunt echipamente IT cu configuraţii solide, fiind produse ale unor branduri precum Lenovo, Fujitsu Siemens, Dell, HP, care sunt in perfectă stare de funcţionare, dar pot prezenta zgârieturi pe carcasa sau pot avea defecte optice. La cerere îți putem oferi poze reale cu produsul de care ești interesat.
 • Diferenţa majoră între produsele refurbished şi cele second-hand este de natură estetică. Echipamentele refurbished arată mai bine decât cele second-hand. Toate echipamentele second-hand sunt testate individual pentru a ne asigura că funcţionează conform standardelor. 
 • Îţi oferim produse second-hand pentru ca tu să poţi alege un produs la un preţ mai mult decât prietenos. Eşti sigur că functionează perfect şi ai garanţie 12 Luni.

         Un produs second-hand pleacă spre tine:

 • În cutie, bine impachetat, protejat de şocurile transportului
 • Cu 12 Luni garanţie (30 zile pentru bateriile de laptop)