Cum cumpar?

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Imediat va aparea o fereastra de tip popup unde veti putea vizualiza detaliile produsului pe care tocmai l-ati adaugat in cos, numarul produselor aflate deja in cos si suma pe care o aveti de achitat. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, apasati butonul CONTINUA. Pentru a finaliza comanda, apasati butonul FINALIZEAZA.

Informatii pentru expediere

Apasarea butonului FINALIZEAZA va va directiona automat catre pagina de Comanda rapida. Aici aveti posibilitatea de a va loga in contul de utilizator, daca aveti deja un astfel de cont creat, sau de a crea un cont de utilizator, completand datele de facturare si accesand link-ul Creeaza cont. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care adresa de livrare este diferita de adresa de facturare, va trebui sa bifati optiunea Doresc sa folosesc alta adresa pentru facturare si sa completati noile campuri. 

Finalizarea comenzii

Tot din pagina de Comanda rapida aveti acces la sectiunea Sumar comanda, unde sunt listate toate produsele aferente comenzii si de unde puteti ajusta cantitatile dorite sau puteti elimina anumite produse. Pentru a reveni in site si a adauga alte produse, apasati butonul Continua cumparaturile.

Daca doriti sa finalizati comanda, va trebui sa selectati si metoda de livrare. Optiunea Ridicati din magazin este gratuita, in timp ce optiunea Fan Courier poate implica anumite costuri de transport, in functie de caracteristicile comenzii dumneavoastra (livrarea este gratuita doar la comenzile de peste 600 ron).

Pentru a plasa comanda, selectati apoi metoda de plata preferata, introduceti codul cuponului de reducere, daca aveti unul, si folositi campul Observatii, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda.