single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Arnold

Arnold este un program dezvoltat de Autodesk impreuna cu Sony Pictures Imageworks, care in prezent foloseste Arnold ca metoda principala de randare. Programul este folosit in peste 300 de studio, printre care si Framestore, The Mill, sau Digic Pictures. Arnold a fost folosit ca solutie de randare in filme precum The Avengers, Thor si Guardians of the Galaxy.

solutions-header-bg.png

RANDARE LOCALA

Procesul de ray-tracing solicita foarte mult hardware-ul si necesita putere substantiala de procesare. Astfel ca, in lipsa unei statii grafice special construita pentru randare locala folosind procesorul (CPU) sau placa video (GPU), Arnold nu va functiona la parametri optimi. Server Config ofera o gama de statii grafice refurbished cu numar mare de nuclee per procesor, astfel incat sa se reduca in mod considerabil timpii de randare.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE DEDICATA

Randarea este un o etapa care solicita multe resurse, si de aceea se prefera transferarea acestui proces spre hardware dedicat. Randarea obiectelor 3D este un proces multi-thread, deci este bine ca statia grafica sa fie echipata cu procesoare (CPU) cu cat mai multe nuclee. Randarea in placa video (GPU) necesita sisteme cu mai multe placi video profesionale. Scopul unei statii grafice special conceptuta pentru design 3D este de a sustine un nivel ridicat de productivitate, ceea ce nu se intampla daca procesul de creatie este intrerupt de randarile finale ale unei animatii. Server Config ofera statii grafice refurbished dedicate pentru randarea in GPU, care sunt construite cu mai multe placi video profesionale.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?