single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Cinema 4D

Cinema 4D este un program pentru modelare si animatie 3D. Datorita complexitatii si a varietati de functii ale programului, nu exista o singura configuratie de statie grafica potrivita tuturor si care sa se adreseze tuturor scenariilor de lucru posibile in Cinema 4D.

solutions-header-bg.png

MODELARE 3D SI ANIMATIE

In Cinema 4D, modelarea 3D este o sarcina care foloseste un singur nucleu al procesorului (CPU). Spre deosebire de procesul de randare care foloseste mai multe nuclee simultan, crearea obiectelor 3D de tip mesh si modificarea acestora folosesc un singur nucleu. Daca Cinema 4D este folosit doar pentru modelare 3D, este inutila investitia intr-o statie grafica refurbished cu doua procesoare (CPU) si un numar mare de nuclee, deoarece nucleele suplimentare nu vor aduce niciun aport la cresterea vitezei de lucru. Din acest motiv, statiile grafice refurbished din oferta Server Config recomandate pentru modelare 3D in cinema 4D folosesc procesoare cu frecventa (GHz) cat mai inalta.

Animatia 3D seamana mult cu fluxul de lucru de modelare 3D, in ceea ce priveste resursele hardware folosite. Pentru animatie este folosit tot un singur nucleu al procesorului, deci statiile grafice cu mai multe procesoare nu vor creste viteza de functionare a programului. Performanta in Cinema 4D cand vine vorba de animatie 3D este data de frecventa procesorului. Oferta Server Config de statii grafice refurbished pentru animatia in Cinema 4D include sisteme echipate cu procesoare cu frecventa (GHz) cand mai inalta.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE

Cinema 4D ofera compatibilitate cu o varietate de motoare de randare, bazate atat pe procesor (CPU) cat si pe placa video (GPU). Fie ca este vorba de Team Render sau alte motoare de randare ca V-Ray sau Octane, statiile grafice refurbished din oferta Server Config sunt pregatite sa ofere un nivel profesional de performanta. Randarea in Cinema 4D este un proces care foloseste mai multe nuclee (CPU) simultan, dar si placa video (GPU) in functie de motorul de randare folosit. Din acest motiv, recomandarea Server Config pentru randarea in Cinema 4D sunt statiile grafice refurbished cu mai multe procesoare (CPU) si placi video (GPU), pentru a forma un sistem dedicat pentru cele mai exigente cerinte ale industriei.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?