single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Archicad

ArchiCAD este un soft 3D de proiectare si modelare asistata de calculator. Este un program performant, creat de si pentru profesionistii din domeniul arhitecturii, ingineriei si constructiilor. ArchiCAD a fost prima aplicatie CAD care a putut sa creeze atat geometrie 2D cat si 3D, si care continua sa fie revolutionara in proiectarea si modelarea arhitecturala; totusi, pentru a functiona adecvat si pentru a oferi utilizatorului o experienta de calitate, este nevoie de alegerea hardware-ului potrivit.

solutions-header-bg.png

MODELARE 3D

Procesele de modelare 3D consuma multe resurse hardware. Pe masura ce ArchiCAD evolueaza cu procese de fundal ce folosesc numeroase nuclee, performanta procesorului devine esentiala. Procesele de baza in ArchiCAD folosesc numeroase nuclee intensiv, si astfel capacitatea CPU devine mult mai importanta in derularea acestor operatiuni. Procesarea de baza ajuta la functionarea, navigarea si afisarea unor modele mari, complexe, dar daca hardware-ul statiei tale nu are puterea de calcul necesara, experienta ta poate avea mult de suferit.
In plus, modelele trebuie cel mai adesea stocate undeva pe sistem. Acesta este motivul pentru care sunt necesari 8GB pana la 32GB de RAM, pentru a salva modelele si pentru ca aplicatiile sa functioneze simultan.

In cazul in care calculatorul nu are puterea de calcul necesara, software-ul tau va functiona incet - o experienta frustranta atunci cand incerci sa realizezi un model si ai un termen limita strict de predare. SERVER CONFIG recomanda un CPU cu frecventa ridicata, pentru a accelera procesele de proiectare si modelare 3D. Astfel, pentru partea de modelare 3D in ArchiCAD recomandam utilizarea unei statii grafice cu un singur procesor, minim HEXA Core si minim 3.0GHz frecventa nativa.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE

Randarea in ArchiCAD este un proces tot mai intens, astfel incat pentru task-urile de randare este nevoie de resurse hardware semnificative. ArchiCAD integreaza bine Cinema 4D, pentru a imbina shimbarile facute in ArchiCAD cu vizualizarile Cinema 4D existente. Procesoarele vor juca un rol major in timpul petrecut pentru a randa scene si animatii complexe cu ajutorul acestor programe.
Astfel, pentru partea de randare in ArchiCAD recomandam statii grafice cu 2 procesoare, pentru a beneficia de putere bruta de procesare. Statiile grafice refurbished din oferta SERVER CONFIG recomandate pentru acest flux de lucru vin echipate cu doua procesoare Intel Xeon si minim 32GB RAM. Recomandam de asemenea utilizarea unei placi video nVidia Quadro, pentru a beneficia la maxim de performantele sistemelor, in concordanta cu recomandarile ArchiCAD.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?