single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Ansys

ANSYS, liderul global in simularile din domeniul ingineriei, ofera cel mai larg portofoliu de programe de simulare inginereasca, ajutandu-i pe utilizatori sa rezolve cele mai complexe provocari de proiectare. Specialistii nostri te vor ajuta sa configurezi o statie grafica specifica pentru ANSYS, astfel incat sa poti maximiza performantele acestei aplicatii si sa iti accelerezi fluxul de lucru.

solutions-header-bg.png

ALEGEREA CORECTA A UNEI STATII PENTRU ANSYS

Cand vine vorba de ANSYS, alegerea unei statii de lucru potrivite este mai delicata decat in cazul altor softuri. In primul rand, ANSYS ofera un numar foarte mare de module, cu o aplicabilitate foarte larga (design 3D, mecanica structurala, mecanica fluidelor, studiul electromagnetic, etc) - de aceea este vitala identificarea corecta a fluxului de lucru si a modulelor care vor fi folosite. Apoi, deoarece licentierea ANSYS se face in functie de numarul de nuclee CPU, ai nevoie de o statie grafica facuta pentru a maximiza performanta acestor nuclee. Cu alte cuvinte, nu achizitiona un sistem cu 8 nuclee daca deja ai achizitionat o licenta ANSYS pentru 16 nuclee. SERVER CONFIG iti recomanda ca numarul de nuclee al statiei grafice pe care o alegi sa fie cu cel putin 4 mai mare decat numarul de nuclee licentiat in ANSYS. Astfel, sistemul de operare si alte procese care ruleaza in background vor functiona adecvat si in momentul in care lucrezi in ANSYS.

Astfel, ca o recomandare generala, este nevoie de o statie grafica echipata cu un procesor cu minim 8 nuclee, de generatie cat mai noua si, in functie de fluxul de lucru, la o frecventa ridicata. De asemenea, este nevoie de minim 16GB RAM, dar aceasta capacitate poate creste pana la 128GB in functie de modulele folosite si de dimensiune proiectelor. Este recomandata de asemenea utilizarea unei placi grafice profesionale, din seria nVidia Quadro sau AMD FirePro/Radeon Pro.

In concluzie, daca ai nevoie de o statie grafica pentru ANSYS, contacteaza-ne iar noi te vom ajuta in alegerea echipamentului potrivit in functie de cerintele de lucru si bugetul alocat

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?