single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Catia

CATiA, programul celor de la Dassault Systemes, este una dintre cele mai avansate solutii de proiectare de produs din lume. Utilizand CATIA, arhitectii de sistem, inginerii, designerii si profesionistii din constructii pot defini, imagina si da forma tuturor produselor care ne inconjoara.  

solutions-header-bg.png

MODELARE SI DESIGN

Aproape toate aplicatiile CAD 3D sunt "single-threaded", ceea ce inseamna ca programul va folosi un singur nucleu al procesorului. Astfel, cand vine vorba de modelare si design in CATIA, este mai importanta frecventa la care opereaza procesorul decat numarul de nuclee. Acesta este motivul pentru care SERVER CONFIG recomanda pentru acest flux de lucru statii grafice refurbished cu un singur procesor, la frecventa cat mai ridicata. De asemenea, este recomandat ca memoria RAM sa aiba o capacitate de minim 16GB, iar placa video sa fie una din seriile profesionale nVidia Quadro sau AMD FirePro/Radeon Pro.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE

CATIA propune o solutie de randare performanta, Catia Live Rendering, bazata pe tehnologia nVidia Iray. Pentru acest flux de lucru este recomandat un workstation care sa aiba cat mai multe nuclee CPU posibil si, de asemenea, care sa aiba posibilitatea instalarii a cel putin doua placi video. Catia Live Rendering este capabil sa foloseasca din plin resursele existente in statia grafica, de aceea SERVER CONFIG recomanda statii grafice care pot sa aiba pana la 44 nuclee CPU si sa acomodeze 3 placi video.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?