single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Rhino

Atunci cand un proiect complex necesita instrumente de inalta performanta pentru a crea, analiza si reda, multi profesionisti din arhitectura, inginerie si constructii apeleaza la Rhino. O aplicatie CAD pe care utilizatorii AEC o pot personaliza conform nevoilor lor specifice, Rhino modeleaza orice, de la curbe la suprafete fara forma. De aceea, software-ul are nevoie de o statie de lucru puternica, pentru a asigura o productivitate de varf.

solutions-header-bg.png

MODELARE 3D

Dezvoltat si lansat de Robert McNeel si Asociatii, Rhinoceros 3D este o platforma de design pe calculator, folosita pentru a modela, reda, analiza, anima si documenta diferite suprafete, curbe, point clouds si substante solide. O trasatura distincta a Rhino este geometria neuniforma a canelurilor (NURBS), un sistem de traducere matematica a formelor si obiectelor precise in modele 3D. NURBS poate reprezenta cu precizie orice, de la o curba 2D la designuri complexe precum caroserii de masina.

Rhino ofera profesionistilor AEC un instrument foarte eficient in modelarea multor tipuri de obiecte, forme si modele geometrice. Cu o matematica precisa care informeaza cum sunt produse curbele, spatiile goale si punctele, Rhino le ofera utilizatorilor o modalitate rapida si foarte detaliata de a crea modele realiste si bine definite. Profesionistii AEC pot construi, face prototipuri si analiza orice model, de la aeronave si automobile, la structuri si instalatii industriale. Deoarece modelarea este functia sa primara, Rhino este o aplicatie care se bazeaza pe frecventa, un factor cheie de luat in considerare in configurarea statiei grafica dedicata pentru Rhino.

Performanta Rhino nu este dependenta de numarul de nuclee CPU ai statiei tale grafice, ci mai degraba de frecventa celor catorva nuclee pe care programul le foloseste. Astfel, pentru a accelera fluxul tau de lucru, iti recomanda o statie grafica al carei procesor sa aiba o frecventa nativa de cel putin 3GHz.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE

Atunci cand vine momentul de a prezenta modele, profesionistiii AEC au nevoie de o modalitate de a-si randa modelele si cu Rhino, au la indemana mai multe optiuni. De exemplu, utilizatorii pot profita de oricare dintre plug-in-urile de randare disponibile, pot exporta fisiere catre o aplicatie de randare, sau pot folosi Rhino Render din cadrul programului. Orice varianta ai alege, trebuie sa te asiguri ca statia ta de lucru Rhino este configurata pentru a face fata atat functiilor primare de modelare, cat si fluxurilor de lucru de randare.

Astfel, desi partea de modelare 3D nu necesita un numar mare de nuclee ale procesorului, randarea va beneficia din plin de un numar mai mare de nuclee. In functie de care flux de lucru este prioritar pentru tine, SERVER CONFIG iti va face recomandarea potrivita.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?