single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Revit

Ca platforma de proiectare, colaborare si vizualizare, Autodesk Revit este intens folosit de catre profesionistii din arhitectura, inginerie si constructii, pentru o varietate de proiecte. Dar pentru a scoate ce e mai bun din acest program versatil si de impact, tipul de harware folosit este foarte important.

solutions-header-bg.png

PROIECTARE SI MODELARE

Revit este un program BIM care le permite profesionistilor AEC sa planifice, proiecteze, construiasca si administreze proiectele de constructii sau infrastructura. Foarte colaborativ si multidisciplinar, Revit le permite utilizatorilor sa rezolve mai multe fluxuri de lucru: de la proiectare (simulari structurale) la coordonare (modele partajate central), la vizualizare (proiectare 3D).

Revit le permite profesionistilor AEC sa duca la indeplinire o multitudine de sarcini legate de proiectarea cladirilor si modelare, de la fluxuri de lucru de nivel inalt precum conceptualizarea structurii, la functii mai specifice precum adaugarea de scari si balustrade, precum si simularea retelei de conducte. Aceasta mare varietate de posibilitati pe care Revit le ofera utilizatorilor, este foarte importanta pentru colaborari si progresul proiectelor.

Pentru ca Revit sa functioneze la capacitate maxima, utilizatorii au nevoie de o statie grafica facuta pentru a imbunatati performantele programului. Trebuie inteles ca Revit este o aplicatie care se bazeaza pe frecvente, insemnand ca se bazeaza predominant pe un nucleu CPU, care face ca viteza nucleelor sa fie mai importanta decat numarul acestora.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE

Revit are o adevarata biblioteca de materiale pentru a imbogati modelele cu suprafete, texturi si iluminare, printre alte optiuni. Profesionistii AEC pot de asemenea crea propriile lor materiale, profitand de diferitele motoare de randare (CPU sau GPU) incorporate in aplicatie. Fie ca te bazezi pentru randare pe V-Ray sau Octane, SERVER CONFIG are statia grafica potrivita pentru tine. Trebuie doar sa specifici ce motor de randare folosesti, iar noi iti vom face recomandarea potrivita. Oricum ar fi, numarul de nuclee ale procesorului sunt importante pentru acest flux de lucru, deci noi recomandam o statie grafica echipata cu cel putin 12 nuclee CPU. Cu ajutorul echipamentului potrivit, productivitatea va creste considerabil.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?