single-soft-logo.png

Solutii Recomandate pentru Navisworks

Navisworks este un program folosit pentru revizuirea proiectelor, care le permite profesionistilor AEC sa finalizeze diferite sarcini precum simulari de constructii, animatii si analiza intregului proiect. Astfel, utilizatorii pot exercita mai mult control asupra rezultatelor proiectelor, deoarece Navisworks faciliteaza o partajare usoara si eficienta a datelor si fluxurilor de lucru. Profesionistii AEC pot de asemenea folosi Navisworks impreuna cu AutoCAD si BMI 360, pentru a facilita o reevaluare integrata a modelului.

solutions-header-bg.png

REVIZUIRE SI DESIGN A MODELELOR 3D

Principala utilizare a Navisworks este revizuirea si analiza modelelor 3D. De exemplu, profesionistii AEC pot identifica probleme in design si verifica functionalitatea modelului. O asemenea solutie necesita intr-adevar suficienta putere de calcul, dar exista o conceptie gresita cum ca cea mai buna statie grafica Navisworks este cea cu cel mai mare numar de nuclee CPU. Pentru functiile de revizuire si design a modelului 3D, asadar, o statie grafica are nevoie mai degraba de o frecventa inalta a procesorului decat de un numar mare de nuclee.

Lipsa unei configuratii hardware care sa faca posibile aceste fluxuri de lucru intr-un termen limita poate fi costisitoare. Pentru a asigura fiabilitatea atunci cand revizuiti modelele 3D, SERVER CONFIG recomanda o statie grafica echipata cu 1-2 procesoare care sa aiba o frecventa nativa de minim 3GHz. Este recomandat de asemenea ca memoria RAM sa aiba o capacitate de cel putin 32GB, dar care poate creste in functie de marimea modelelor cu care se lucreaza.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-1.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?

RANDARE SI NORI DE PUNCTE

Navisworks este folosit si pentru alte sarcini specifice, cum ar fi randarea si lucrul cu nori de puncte. Se pot astfel reda imagini de foarte buna calitate, realiste, bazandu-se pe modele 3D si date integrate. Navisworks permite de asemenea navigare in timp real, precum marire sau orbitare. Este important de retinut ca randarea este un proces "multi-threaded", insemnand ca beneficiaza la maxim de numarul de nuclee CPU disponibile. La fel, cand vine vorba de lucrul cu nori de puncte, cu cat marimea datelor din norul de puncte este mai mare, cu atat este mai mare si numarul de nuclee CPU necesare.

Avand in vedere aceste aspecte, este evident ca Navisworks are nevoie o statie grafica performanta pentru a rula in conditii optime. Pentru aceste task-uri, frecventa procesorului nu este atat de importanta precum numarul de nuclee. Astfel, daca fluxul de lucru este constituit preponderent din randare si nori de puncte, SERVER CONFIG recomanda o statie grafica echipata cu doua procesoare si, din nou, minim 32GB RAM.

Produse recomandate Cere consultanta
soft-img-2.png

Cere consultanta

Care e bugetul in care trebuie sa te incadrezi?