Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar fiecare dintre noi se confrunta cu vesnica intrebare: eu ce cadouri iau? 

Daca pentru bunica mai merge o esarfa sau pentru tata o carte, cand vine vorba de cadouri profesionale, e o cu totul alta poveste. Trebuie sa gasesti echilibrul perfect intre personal si profesional, iar acest task pune presiune pe foarte multi antreprenori.

Anul acest am ales sa ne distantam de vesnicele cosuri cu bunatati, de pixurile scumpe si de cartile de dezvoltare profesionala pentru a ne testa muschiul creativitatii. 

Asadar, in randurile de mai jos vei gasi ideile noastre out of the box pentru cadouri de Craciun, de care angajatii tai (cel mai probabil) se vor bucura cu adevarat. 

Un curs inedit

Adevarul este ca nimeni nu intelege pasiunea lui Mihai de la HR pentru ikebana. Sau obsesia Mirunei de la contabilitate pentru tamplarie minimalista. Dar cine suntem noi sa judecam?!

Anul acesta le poti arata angajatilor tai ca:

  1. Ii asculti cand iti povestesc tot felul de chestii in pauza de tigara;

  2. Le respecti si sustii hobby-urile, oricare ar fi ele.

Asadar, afla ce pasiuni nebanuite au angajatii tai si ofera-le ocazia sa aprofundeze un subiect drag lor. Sansele sunt ca noul an sa ii prinda mai fericiti, mai satisfacuti si mai recunoscatori sa te aiba ca sef.

O experienta de neuitat

De la camere de deprivare senzoriala, la ore de scuba diving si pana la salturi cu parasuta - internetul este plin cu activitati care sa te scoata din zona de confort si sa te ajute sa privesti lumea dintr-o cu totul alta perspectiva.

Anul acesta, alege sa renunti la cadouri materiale (care nu inseamna mare lucru), pentru o experienta care va ramane in memoria angajatilor tai, pentru multi ani de acum incolo. 

Exista o multitudine de site-uri pe care le poti accesa si care te vor ajuta sa gasesti experiente incredibile pentru angajatii tai. 

Recomandarile noastre sunt:

  • O sesiune de plutire intr-o camera de deprivare senzoriala pentru colegul super-stresat;

  • O sedinta de gatit pentru cei care sunt pasionati de tot ce inseamna gastronomie;

  • Un test drive cu o masina scumpa, pentru the motorheads

Un upgrade la echipamentele de lucru

Si, desigur, nu putem uita de cadoul suprem - un an fara lag, fara force shutdownuri sau fisiere pierdute. 

Un upgrade la echipamentele IT profesionale de lucru nu suna la fel de bine ca un pix Montblanc, insa cu siguranta produce o schimbare pozitiva mult mai puternica.

De Craciun fii mai bun (si mai eficient) cu o statie grafica personalizata.

Scrie-ne chiar acum si hai sa discutam despre cum tu, Mosule, poti sa aduci zambete pe fetele angajatilor tai.

Concluzii

Uneori nu-i usor sa fii sef. Insa speram c-am reusit sa te ajutam sa gandesti un pic mai creativ cand vine vorba de cadourile de Craciun pentru angajatii tai. 

Iar daca articolul asta ti s-a parut interesant, sa vezi ce priceputi suntem la calculatoare! :)

Ne vedem pe site.